header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Κουφώματα  Εξωτερικά

Αλουμινίου | Συνθετικά PVC | Ξύλινα

Βρείτε Επαγγελματίες στην Πόλη σας

Προτεινόμενοι Πιστοποιημένοι Επαγγελματίες

Κουφώματα Εξωτερικά Συνθετικά, Αλουμινίου MA...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κουφώματα Εξωτερικά Συνθετικά, Αλουμινίου MARKAL Ενεργειακά   Αλουμινίου | Συνθετ ...
ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κουφώματα Εξωτερικά Συνθετικά, Αλουμινίου MARKAL Ενεργειακά   Αλουμινίου | Συνθετικά PVC Θωρακισμένες Πόρτ ...

Εξωτερικά Κουφώματα DAUWIN

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ .  Εξωτερικά Κουφώματα  DAUWIN  Ξύλινα | Αλουμινίου | Συνθετικά PVC Η εταιρία μα ...
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ .  Εξωτερικά Κουφώματα  DAUWIN  Ξύλινα | Αλουμινίου | Συνθετικά PVC Η εταιρία μας από το 1989 δραστηριοπο ...

Εξωτερικά Κουφώματα KALOGRIDIS wood creatio...

ΑΧΑΡΝΕΣ  Εξωτερικά Κουφώματα KALOGRIDIS wood creations   Η ποιότητα είναι αυτό που μας χαρ ...
ΑΧΑΡΝΕΣ  Εξωτερικά Κουφώματα KALOGRIDIS wood creations   Η ποιότητα είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει σε ότι κι αν κά ...

Εξωτερικά Κουφώματα INTERSCALA

ΜΑΡΟΥΣΙ . Εξωτερικά Κουφώματα INTERSCALA Η interSCALA velko κατασκευάζει θερμομονωτικά ξύλ ...
ΜΑΡΟΥΣΙ . Εξωτερικά Κουφώματα INTERSCALA Η interSCALA velko κατασκευάζει θερμομονωτικά ξύλινα κουφώματα Γερμανικής ...

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Οδηγός για την σωστή επιλογή τών υλικών

που θα χρησιμοποιίσεται για τά Εξωτερικά κουφώματα  της κατοικίας σας

Η επιλογή τών υλικών για τα εξωτερικά κουφώματα

τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής νέας οικοδομής όσο  και  για τήν ανακαίνιση  ενός υφιστάμενου κτιρίου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές για την επιτυχία της εργασίας.

Σε αυτή την περίπτωση

μπορείται  να επιλέξεται ανάμεσα από  3 τύπους πλαισίων:     

Αλουμινίου | Ξύλινα | Συνθετικά PVC  

Ποια είναι τα καλύτερα κουφώματα ? 

ή μάλλον, ποια είναι εκείνα που είναι καταληλότερα για την δική σας κατασκευή ; Με αυτόν τον απλό οδηγό πρακτικής θα εισαγάγουμε  τα κυριώτερα  χαρακτηριστικά αυτών των υλικών για να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε   να επιλέξετε.

Υπενθυμίζουμε ότι εξωτερικά κουφώματα  σημαίνουν τα παράθυρα και οί μπαλκονόπορτες  Τά παντζούρια οί  περσίδες τά  ρολά  θεωρούνται συσκευές σκίασης

Φτιάχνω σπίτι . κατασκευάζω | ανακαινίζω | συντηρώ | διακοσμώ 

ΞΥΛΙΝΑ

Το ξύλο είναι από τα πιο κατάλληλα υλικά για ανθεκτικά κουφώματα 

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν  σωστή επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας ,  εξοικονομούν σε μια οικία 8% – 10% ενέργεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος “εξοικονομώ κατ’ οίκον”.

koufomata ksylina

Από τα πλέον ενδεδειγμένα υλικά, όσον αφορά τη θερμομόνωση, για κατασκευή κουφωμάτων είναι το ξύλο.  Η χρήση ξύλινων κουφωμάτων σε ένα κτίριο αυτόματα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας που αυτό θα χρειαστεί για να θερμανθεί το χειμώνα ή να ψυχθεί το καλοκαίρι. Επίσης τα ξύλινα κουφώματα δεν απαιτούν σύστημα θερμοδιακοπής . Το ξύλο παρουσιάζει πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες . Λόγω της πορώδους δομής του περιλαμβάνει στη μάζα του αρκετό ποσοστό κενών χώρων, καθένα από τα οποία παγιδεύει τον ήχο και μειώνει την αντήχηση. Αυτό το κάνει μοναδικό υλικό για χρήση σε κούφωμα, αν αναλογιστεί κανείς τους θορύβους των πόλεων και την ανάγκη για ησυχία και ηρεμία που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας. θερμομόνωση και θερμοδιακοπή.

Κουφώματα Εξωτερικά

Τα ξύλινα κουφώματα που παράγονται στις μέρες μας, προέρχονται από νόμιμα υλοτομημένη ξυλεία (αειφόρος διαχείριση δασών). Αυτό σημαίνει ότι το ξύλο προέρχεται από δάση όπου δέντρα ξαναφυτεύονται με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που κόβονται .

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα αφού έχουν παραχθεί με σύγχρονες μεθόδους!
Μπορεί να έχουν πολλά είδη φινιρίσματος,  είναι επίσης ένα υλικό  ζωντανό που προσαρμόζεται στις περιβαλλοντικές αλλαγές. Στην αγορά μπορείτε  να βρείτε κουφώματα ξύλινα  σε πολυκολητά  φύλλα  ξύλου ιδιαίτερα ανθεκτικά .

Φτιάχνω σπίτι . κατασκευάζω | ανακαινίζω | συντηρώ | διακοσμώ 

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η διάρκεια και η απουσία συντήρησης. 

Για να ξεπεραστεί το γεγονός ότι το αλουμίνιο , το οποίο είναι ένα μέταλλο, και είναι «καλός αγωγός της θερμότητας, υπάρχουν  Κουφώματα  με » θερμοδιακοπή », δηλαδή, με ένα ειδικό σχήμα του τμήματος πτέρυγας ικανό  να παρεμποδίση  τη θερμότητα να περάσει μέσα και να επιτρέψει έτσι έχουμε  καλή θερμομόνωση

koufomata alouminiou

Τα ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου είναι σχεδιασμένα ώστε οι άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες τους να συμβάλλουν στην αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης. Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος. Ένα ενεργειακό κούφωμα Αλουμινίου οφείλει την θερμομόνωση του στην θερμοδιακοπή.

Κουφώματα Εξωτερικά

Τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου είναι τα πλέον κατάλληλα για αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων. Οι απώλειες θα μηδενιστούν και η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης της οικίας θα επιτευχτεί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Εξοικονόμηση ενέργειας και θερμομόνωση Ένα θερμομονωτικό κούφωμα απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζονται οι ρύποι και το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης.

Τα νέα συστήματα αλουμινίου χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης που μειώνουν τον θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον, όπως συμβαίνει στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Τα νέα συστήματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις. Είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και απομιμήσεων ξύλου με δυνατότητα να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις. Ασφάλεια Στην αγορά διατίθεται πληθώρα μηχανισμών κλειδώματος των κουφωμάτων που μεγιστοποιούν την ασφάλεια τους.

Φτιάχνω σπίτι . κατασκευάζω | ανακαινίζω | συντηρώ | διακοσμώ 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ PVC

Τα συνθετικά κουφώματα  πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις παθητικής Ενέργειας 

Συμβάλλοντας στη δημιουργία κτιρίου με υψηλή ενεργειακή απόδοση , που χρειάζεται χαμηλή ενέργεια για να θερμάνει ή να ψυχράνει τους χώρους του

koufomata synthetika pvc

Τα συνθετικά κουφώματα ενδείκνυται για την παραγωγή μπαλκονόπορτων και παραθύρων λόγω ενός συνόλου χαρακτηριστικών του τα οποία τα καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλα .Είναι μη ευαίσθητα σε οξέα, ανθεκτικά από τους μικροοργανισμούς  αυτοσβενούμενα , έχουν υψηλή ακαμψία και παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

Κουφώματα Εξωτερικά
Επιλέγω συνθετικά κουφώματα  σημαίνει προφυλάσσω τα δάση.
Το PVC αποτελείται από 57% αλάτι και 43% πετρέλαιο. Είναι θερμοπλαστικό υλικό, απαλλαγμένο από πλαστικοποιητές .Η παραγωγή του PVC απαιτεί λιγότερη χρήση ενέργειας από την απαραίτητη για την παραγωγή άλλων υλικών .
Επιπλέον, το PVC παρέχει θερμική μόνωση που με τη σειρά της επιτρέπει περαιτέρω εξοικονόμιση ενέργειας , λόγω λιγότερης κατανάλωσης θέρμανσης και κλιματισμού, με αποτέλεσμα την μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Σήμερα, είναι πλέον τεχνολογικά δυνατή η επανένταξη θραυσμάτων που προκύπτουν από την εξώθηση προφίλ, υπολειμμάτων παραγωγής πλαισίων και παλιών κουφώματων PVC στο κύκλωμα παραγωγής.

Πιστεύουμε να σας δώσαμε μία εικόνα σχετικά με τους τύπους των Εξωτερικών Κουφωμάτων πού υπάρχουν στην Ελληνική αγορά .

Η τελική επιλογή είναι δική σας !

Φτιάχνω σπίτι . κατασκευάζω | ανακαινίζω | συντηρώ | διακοσμώ 

Κουφώματα  Εξωτερικά

Αλουμινίου | Συνθετικά PVC | Ξύλινα