header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Κουφώματα εξωτερικά στη Μυτιλήνη

Μυτιλήνη   Κουφώματα Εξωτερικά

Οδηγός για την σωστή επιλογή τών υλικών

που θα χρησιμοποιίσεται για τά Εξωτερικά κουφώματα  της κατοικίας σας

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από  3 τύπους πλαισίων     

Αλουμινίου – Συνθετικά PVC – Ξύλινα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η διάρκεια και η απουσία συντήρησης

Για να ξεπεραστεί το γεγονός ότι το αλουμίνιο , το οποίο είναι ένα μέταλλο, και είναι «καλός αγωγός της θερμότητας, υπάρχουν  Κουφώματα  με » θερμοδιακοπή », δηλαδή, με ένα ειδικό σχήμα του τμήματος πτέρυγας ικανό  να παρεμποδίση  τη θερμότητα να περάσει μέσα και να επιτρέψει έτσι έχουμε  καλή θερμομόνωση.

Κουφώματα εξωτερικά στη Μυτιλήνη

Κουφώματα Εξωτερικά ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ

Τα ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου είναι σχεδιασμένα ώστε οι άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες τους να συμβάλλουν στην αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης. Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος. Ένα ενεργειακό κούφωμα Αλουμινίου οφείλει την θερμομόνωση του στην θερμοδιακοπή.

Τα νέα συστήματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις. Είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και απομιμήσεων ξύλου με δυνατότητα να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ  ΞΥΛΙΝΑ

Το ξύλο είναι από τα πιο κατάλληλα υλικά γιά ανθεκτικά κουφώματα 

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν  σωστή επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας ,  εξοικονομούν σε μια οικία 8% – 10% ενέργεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος “εξοικονομώ κατ’ οίκον”.

Κουφώματα εξωτερικά στη Μυτιλήνη

Εξωτερικά Κουφώματα

Από τά πλέον ενδεδειγμένα υλικά, όσον αφορά τη θερμομόνωση, για κατασκευή κουφωμάτων είναι το ξύλο.  Η χρήση ξύλινων κουφωμάτων σε ένα κτίριο αυ τόματα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας που αυτό θα χρει αστεί για να θερμανθεί το χειμώνα ή να ψυχθεί το καλοκαίρι. Επίσης τα ξύλινα κουφώματα δεν απαιτούν σύστημα θερμοδιακοπής Το ξύλο παρουσιάζει πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες . Λόγω της πορώδους δομής του περιλαμβάνει στη μάζα του αρκετό ποσοστό κενών χώρων, καθένα από τα οποία παγιδεύει τον ήχο και μειώνει την αντήχηση. Αυτό το κάνει μοναδικό υλικό για χρήση σε κούφωμα, αν αναλογιστεί κανείς τους θορύβους των πόλεων και την ανάγκη για ησυχία και ηρεμία που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ  ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ PVC

Τα συνθετικά κουφώματα  πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις παθητικής Ενέργειας 

Συμβάλλοντας στη δημιουργία κτιρίου με υψηλή ενεργειακή απόδοση , που χρειάζεται χαμηλή ενέργεια για να θερμάνει ή να ψυχράνει τους χώρους του.

Κουφώματα εξωτερικά στη Μυτιλήνη

Ενεργειακά Κουφώματα PVC Τιμές & Προσφορές

Τά συνθετικά κουφώματα ενδείκνυται για την παραγωγή μπαλκονόπορτων  καί παραθύρων λόγω ενός συνόλου χαρακτηριστικών του τα οποία τα καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλα .Είναι μη ευαίσθητα σε οξέα, ανθεκτικά από τους μικροοργανισμούς  αυτοσβενούμενα , έχουν υψηλή ακαμψία και παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση .  Το PVC παρέχει θερμική μόνωση που με τη σειρά της επιτρέπει περαιτέρω εξοικονόμιση ενέργειας .  Σήμερα είναι πλέον τεχνολογικά δυνατή η επανένταξη θραυσμάτων που προκύπτουν από την εξώθηση προφίλ, υπολειμμάτων παραγωγής πλαισίων και παλιών κουφώματων PVC στο κύκλωμα παραγωγής.

Φτιάχνω σπίτι . κατασκευάζω | ανακαινίζω | συντηρώ | διακοσμώ

Προτεινόμενα καταστήματα Πώλησης

Κουφώματα Εξωτερικά ΕΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ  Κουφώματα Εξωτερικά  ΕΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ  ΤΖΙΚΟΥΚΟΣ  Εξωτερικά Κουφώματα  Συνθετικά PVC ...
ΜΥΤΙΛΗΝΗ  Κουφώματα Εξωτερικά  ΕΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ  ΤΖΙΚΟΥΚΟΣ  Εξωτερικά Κουφώματα  Συνθετικά PVC Πόρτες Ασφαλείας | Εσωτε ...