header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Δάπεδα Επενδύσεις ΠΙΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Τραυλιάτα Τηλ . 26710 68127 , ,
add to favorites
839
Δάπεδα Επενδύσεις

Δάπεδα  Επενδύσεις  ΠΙΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Κεφαλονιά  

Δάπεδα | Επενδύσεις  Εσωτερικού καί Εξωτερικού χώρου

Μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών ξετυλίγεται μπροστά μας . Με προσοχή και έχωντας υπόψιν τοίς πραγματικές ανάγκες  μας και με συνάρτηση τις οικονομικές  δυνατότητες  μας , προχωράμε στην αναζήτηση των κατάληλων υλικών για το σπίτι μας .

ΔΑΠΕΔΑ – ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Εσωτερικού χώρου

Οί επιλογές μας πάρα πολλές . Υλικά  για όλα τά βαλάντια .  Πλακάκια , Μάρμαρα , Γρανίτες , Πέτρα , Ξυλεία , Γιαλί . Ακατέργαστα , Επεξεργασμένα . Φυσικά υλικά , Τεχνιτά υλικά , Συνθετικά υλικά , κ.α.  Αναζητήστε τΙς προδιαγραφές γιατί όλα τά υλικά, το κάθε ένα χωριστά είναι φτιαγμένο  για διαφορετική  χρήση και με διαφορετικές αντοχές .

ΔΑΠΕΔΑ – ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Εξωτερικού χώρου

Και εδώ οι επιλογές μας είναι αντίστοιχες σε μεγάλο εύρος ποιότητας – τιμής – υλικών .

ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα σταμπωτά δάπεδα κατασκευάζονται από σκυρόδεμα C 16/20 πάχους 8 – 10 cm, ενδυναμωμένο με ίνες πολυπροπυλενίου σε αναλογία 0.7 – 0.9 kgr/m3 και χρωματισμένο με επίπαση δύο στρώσεων σκληρυντικού χρώματος σε αναλογία 3 kgr/m2. Όταν το σκυρόδεμα φτάσει στο πλαστικό στάδιο καλύπτεται με το χρώμα αρμών  και σταμπάρεται με τα επιλεγμένα καλούπια. Τέλος, μετά την ωρίμανση του δαπέδου κατασκευάζονται αρμοί διαστολής, πλένεται με διάλυμα υδροχλωρικού οξέος 7% και σφραγίζεται με ειδικό βερνίκι .

  • Μεγάλες δυνατότητες αισθητικού αποτελέσματος, με συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων.
  • Σταμπότυπος που χρησιμοποιείται σε οσοδήποτε μικρή ή ακανόνιστη επιφάνεια.
  • Δυνατότητα εφαρμογής σε νέα ή υφιστάμενα δάπεδα, εσωτερικά ή εξωτερικά.
  • Έχουν αντιτριβική ικανότητα και έτσι είναι κατάλληλα για δάπεδα πυκνής και βαρειάς κυκλοφορίας.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Εχουμε γνωρίσει την πατητή τσιμεντοκονία ως βάση δαπέδπου πριν τοποθετήσουμε τά πλακάκια.Οταν    τη συναντούσαμε  σκέτη, μας φαινότανι ψυχρή χωρίς καί θα ταίριαζε μόνο σε δωμάτια υπογείων ή σε χώρους  εργοστασίων.  Με το πέρασμα των χρόνων και αν κρίνουμε από τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει την πατητή τσιμεντοκονία να έχει εξελιχθεί και να έχει τελειοποιηθεί σε ότι αφορά τηΝ  εφαρμογή της , σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους σπιτιών αλλά και σε  ξενοδοχεία. Ίσως πρόκειται για μια επιστροφή σε μια  παλιά τεχνοτροπία, κατά την οποία χρησιμοποιούνταν κυρίως φυσικά υλικά.

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα οικολογικό βιοκλιματικό και φυσικό υλικό, που έχει ως συστατικά τη θηραϊκή γη, τη χαλαζιακή άμμο, το κεραμάλευρο και την υδράσβεστο,. Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο έχει άριστες αντοχές και είναι εντελώς αδιάβροχο, ενώ διατίθεται σε πάνω από 80 διαφορετικά χρώματα. Αυτό που γίνεται με την πατητή τσιμεντοκονία, είναι ότι δημιουργείται μια επιφάνεια χωρίς ρήγματα ή ραγίσματα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την πιο άριστη πρόσφυση σε μεγάλες μηχανικές αντοχές, αλλά και σε επιστρώσεις για συστήματα θέρμανσης μέσα από το δάπεδο. Τέλος, με τη σωστή επάλειψη της τσιμεντοκονίας με το ειδικό βερνίκι, μπορείτε να αποφύγετε εντελώς τα στίγματα στην επιφάνεια από βρωμιές, από λάδια, από το χρόνο ή από την υγρασία. Από τη στιγμή που τα υλικά της προέρχονται από την φύση  και δε χρειάζονται χημικά πρόσθετα, τα οικονομικά της επίπεδα παραμένουν σε ιδιαίτερα λογικά  πλαίσια .

 

Address: Τραυλιάτα Τηλ . 26710 68127
Zip: 28100
Country: Greece
Property Id : 22156
attic
gas heat
ocean view
wine cellar
basketball court
gym
pound
fireplace
lake view
pool
back yard
front yard
fenced yard
sprinklers
washer and dryer
deck
balcony
laundry
concierge
doorman
private space
storage
recreation
roof deck
εδω