header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Εξωτερικά Κουφώματα SIMPLY WOOD

ΘΕΡΜΗ  Εξωτερικά Κουφώματα SIMPLY WOOD

Ενεργειακά Ξύλινα Κουφώματα

Στη Simply Wood λειτουργούμε με γνώμονα την προσοχή στη λεπτομέρεια και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών μας.

Με βασικές προτεραιότητές μας την υψηλή τεχνολογία και αισθητική, σας παρουσιάζουμε μια μεγάλη σειρά σχεδίων και χρωμάτων σε ενεργειακά ξύλινα κουφώματα, τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε οίκους του εξωτερικού σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, ενώ διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ξύλινων κουφωμάτων σε ξενοδοχεία, συγκροτήματα, ιδιόκτητα σπίτια καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή. Εξειδικευμένοι τεχνίτες επισκέπτονται το χώρο σας και προτείνουν λύσεις και σχέδια που ταιριάζουν στην προσωπική σας αισθητική.Ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα μας για τη λειτουργικότητα και τον άψογο σχεδιασμό των κουφωμάτων μας και περιηγηθείτε στη φυσική ομορφιά και ζεστασιά του πραγματικού ξύλου της Simply Wood.

Οδηγός για την σωστή επιλογή τών υλικών που θα χρησιμοποιίσεται για τά Εξωτερικά κουφώματα  της κατοικίας σας

Η επιλογή τών υλικών για τα εξωτερικά κουφώματα τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής νέας οικοδομής όσο  και  για τήν ανακαίνιση  ενός υφιστάμενου κτιρίου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές για την επιτυχία της εργασίας.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείται  να επιλέξεται ανάμεσα από  3 τύπους πλαισίων:      ξύλο, PVC, αλουμίνιο .

Αλλά ποια είναι τα καλύτερα κουφώματα;  ή μάλλον, ποια είναι εκείνα που είναι καταληλότερα για την δική σας κατασκευή ; Με αυτόν τον απλό οδηγό πρακτικής θα εισαγάγουμε  τα κυριώτερα  χαρακτηριστικά αυτών των υλικών για να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε   να επιλέξετε.

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Το ξύλο είναι από τα πιο κατάλληλα υλικά γιά ανθεκτικά κουφώματα  . Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν  σωστή επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας ,  εξοικονομούν σε μια οικία 8% – 10% ενέργεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος “εξοικονομώ κατ’ οίκον”.

Από τά πλέον ενδεδειγμένα υλικά, όσον αφορά τη θερμομόνωση, για κατασκευή κουφωμάτων είναι το ξύλο.  Η χρήση ξύλινων κουφωμάτων σε ένα κτίριο αυ τόματα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας που αυτό θα χρει αστεί για να θερμανθεί το χειμώνα ή να ψυχθεί το καλοκαίρι. Επίσης τα ξύλινα κουφώματα δεν απαιτούν σύστημα θερμοδιακοπής . Το ξύλο παρουσιάζει πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες . Λόγω της πορώδους δομής του περιλαμβάνει στη μάζα του αρκετό ποσοστό κενών χώρων, καθένα από τα οποία παγιδεύει τον ήχο και μειώνει την αντήχηση. Αυτό το κάνει μοναδικό υλικό για χρήση σε κούφωμα, αν αναλογιστεί κανείς τους θορύβους των πόλεων και την ανάγκη για ησυχία και ηρεμία που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας. θερμομόνωση και θερμοδιακοπή.

Τα ξύλινα κουφώματα που παράγονται στις μέρες μας, προέρχονται από νόμιμα υλοτομημένη ξυλεία (αειφόρος διαχείριση δασών). Αυτό σημαίνει ότι το ξύλο προέρχεται από δάση όπου δέντρα ξαναφυτεύονται με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που κόβονται .

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα αφού έχουν παραχθεί με σύγχρονες μεθόδους!
Μπορεί να έχουν πολλά είδη φινιρίσματος,  είναι επίσης ένα υλικό  ζωντανό που προσαρμόζεται στις περιβαλλοντικές αλλαγές. Στην αγορά μπορείτε  να βρείτε κουφώματα ξύλινα  σε πολυκολητά  φύλλα  ξύλου ιδιαίτερα ανθεκτικά .

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο.

 

Φτιάχνω σπίτι . κατασκευάζω | ανακαινίζω | συντηρώ | διακοσμώ

Address: Λαέρτου 22
Zip: 57001
Country: Greece
Property Id : 17875
attic
gas heat
ocean view
wine cellar
basketball court
gym
pound
fireplace
lake view
pool
back yard
front yard
fenced yard
sprinklers
washer and dryer
deck
balcony
laundry
concierge
doorman
private space
storage
recreation
roof deck
εδω

Compare properties

Similar Listings

Κουφώματα Συνθετικά PVC ALUPLAST

ΣΙΝΔΟΣ  Κουφώματα Συνθετικά  PVC  ALUPLAST – ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ Συνθετικό προφίλ χωρίς ...
ΣΙΝΔΟΣ  Κουφώματα Συνθετικά  PVC  ALUPLAST – ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ Συνθετικό προφίλ χωρίς ενίσχυση σιδήρου-θερμογέ ...

Εξωτερικά κουφώματα Αλουμινίου PALMO

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Εξωτερικά κουφώματα Αλουμινίου PALMO ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ Η ετ ...
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Εξωτερικά κουφώματα Αλουμινίου PALMO ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ Η εταιρεία ΠΑΛΜΟ ξεκίνησε τις ...

Εξωτερικά Κουφώματα DOMIKAL

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Εξωτερικά Κουφώματα DOMIKAL  ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Οδηγός για την σωστή επιλογή ...
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Εξωτερικά Κουφώματα DOMIKAL  ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Οδηγός για την σωστή επιλογή τών υλικών που θα χρησιμ ...