header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Επιπλα κουζίνας CENTRO

Χαιραιντίνι, Θήβα Βοιωτίας, ,
add to favorites
2010

ΘΗΒΑ  Επιπλα Κουζίνας CENTRO

Νουλάπες Υπνοδωματίου

Ποίοι είμαστε

Τα έπιπλά κουζίνας και οι ντουλάπες υπνοδωματίου CENTRO παράγονται στην Ελλάδα, από τη NIKOLIDAKIS GROUP, μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και μια επιτυχημένη πορεία, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.
Με περισσότερα από 26 επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και παρουσία σε πάνω από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο προσφέρει πιστοποίηση αντοχής, ποιότητας και ευελιξία προσαρμογής στις προσωπικές ανάγκες της κάθε οικογένειας.

Οικογενειακές αξίες

Η οικογένειά μας και όλοι μας οι συνεργάτες και εργαζόμενοι, αισθανόμαστε την εταιρία κομμάτι του εαυτού μας. Γι’ αυτό στη δουλειά μας είμαστε πάντα συνεπής με τις αξίες που έκαναν την NIKOLIDAKIS GROUP και την centro 1η επιλογή για χιλιάδες οικογένειες και εκατοντάδες συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φιλοσοφία

Η Κουζίνα στο κέντρο.
Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, ο πυρήνας της οικογενειακής ζωής. Κύριος στόχος μας είναι η κουζίνα σας ένα λειτουργικό χώρο θαλπωρής που θα φιλοξενεί τις υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Στον κόσμο

Να παραμένεις σε εγρήγορση
Χάρη στις ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις της, η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να καλύπτει ποσοτικά και ποιοτικά όλες τις ανάγκες των πάνω από 800 πελατών μας εντός και εκτός Ελλάδος. Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας με ανήσυχο πνεύμα, αναζητώντας νέους δρόμους και νέες αγορές. Με ημερήσια παραγωγική δυναμικότητα που ξεπερνά τις 150 κουζίνες & 100 ντουλάπες, οι κουζίνες centro φιλοξενούν σήμερα οικογενειακές στιγμές σε 20 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική, ενώ οι εξαγωγές πλέον αποτελούν το 60% του κύκλου εργασιών της NIKOLIDAKIS GROUP.

Ποιότητα

Να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου. Το μεράκι και η προσωπική συμμετοχή μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής διασφαλίζουν την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων μας. Από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό φινίρισμα, ενσωματώνουμε τεχνολογίες αιχμής για να αναβαθμίζουμε διαρκώς την ποιότητά μας. Ξέρουμε ότι η κουζίνα είναι η καρδιά της οικογενειακής εστίας. Γι’ αυτό φροντίζουμε τα προϊόντα μας να έχουν αντοχή, σταθερότητα και αξιοπιστία.

Η πορεία μας

Να θυμάσαι από πού προέρχεσαι
Οι κουζίνες centro κατασκευάζονται από τη NIKOLIDAKIS GROUP Α.Ε., μία ελληνική επιχείρηση που ξεκίνησε το 1972 και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία. Η 2η γενιά πλέον, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής με την πολύχρονη εμπειρία, θέτοντας έτσι τις βάσεις για ανάπτυξη.

Εγγύηση ονόματος

Ο λόγος σου να είναι συμβόλαιο
Θέλουμε να είμαστε πάντα αντάξιοι της εμπιστοσύνης που δείχνετε στα προϊόντα μας. Δεσμευόμαστε για τις υποσχέσεις που σας δίνουμε και τις υλοποιούμε με διαρκείς ελέγχους ποιότητας σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας και με πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης άμεσα και γρήγορα. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, γι’ αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας.

Λειτουργικότητα

Να απαντάς στις πραγματικές ανάγκες
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις κουζίνες centro με γνώμονα τις πραγματικές λειτουργικές καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Δεν πιστεύουμε στην εφήμερη πολυτέλεια. Πιστεύουμε και στηρίζουμε τη διαχρονική ποιότητα με τιμές που είναι προσιτές σε όλους. Γι’ αυτό, προμηθευόμαστε υλικά και αξεσουάρ από πιστοποιημένους επώνυμους οίκους.

Τεχνολογία

Η Nikolidakis Group Α.Ε., διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα παραγωγής κουζινών.
Με την βοήθεια νέων μηχανημάτων ακριβείας, παρέχεται η δυνατότητα άριστης συναρμολόγησης και σύνδεσης όλων των μερών, που απαρτίζουν μια κουζίνα υψηλών προδιαγραφών. Έτσι η Centro, αποτελεί για τον πελάτη, την καλύτερη δυνατή επιλογή!

Οικολογικό αποτύπωμα

Να είσαι υπεύθυνος
Στη βάση κάθε απόφασής μας βρίσκεται η δέσμευσή μας να λειτουργούμε με σεβασμό προς το περιβάλλον, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους μας και με συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας.
  Γι’ αυτό, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους και εφαρμόζουμε προγράμματα ανακύκλωσης και μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης με στόχο να μειώνουμε διαρκώς το οικολογικό μας αποτύπωμα.
Address: Χαιραιντίνι, Θήβα Βοιωτίας
Area:
Zip: 32200
Country: Greece
Property Id : 18460
attic
gas heat
ocean view
wine cellar
basketball court
gym
pound
fireplace
lake view
pool
back yard
front yard
fenced yard
sprinklers
washer and dryer
deck
balcony
laundry
concierge
doorman
private space
storage
recreation
roof deck
εδω

Compare properties

Similar Listings

Επιπλα Κουζίνας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΘΗΒΑ  Επιπλα Κουζίνας  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ντουλάπες Υπνοδωματίου | Πόρτες ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΑΙ ...
ΘΗΒΑ  Επιπλα Κουζίνας  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ντουλάπες Υπνοδωματίου | Πόρτες ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Σε όλα τα καλοσχεδ ...

Έπιπλα κουζίνας SILVES ABEE

H εταιρεία SILVES A.B.E.E. είναι μια σύγχρονη μονάδα κατασκευής πορτών κουζίνας, ντουλαπών ...
H εταιρεία SILVES A.B.E.E. είναι μια σύγχρονη μονάδα κατασκευής πορτών κουζίνας, ντουλαπών υπνοδωματίου και εσωτερι ...