header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Επιπλα κουζίνας ΜΟΚΑΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Καμαριώτισσα Τηλ . 2551038056 , ,
add to favorites
1056
Ντουλάπες Υπνοδωματίου

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ  Επιπλα κουζίνας  ΜΟΚΑΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ Ντουλάπες υπνοδωματίου – Πόρτες Εσωτερικές – Ειδικές – Εξωτερικά Κουφώματα Ξύλινα

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Από την εποχή των σπηλαίων, ο άνθρωπος είχε οριοθετήσει μέσα στο χώρο που ζούσε έναν μικρότερο χώρο, γύρω από την εστία της φωτιάς, όπου μαγείρευε και έτρωγε. Αυτός ο χώρος σαν έννοια ελάχιστα διαφέρει από την έννοια που έχει σήμερα, ο χώρος της κουζίνας.

Σε όλα τα καλοσχεδιασμένα σπίτια η κουζίνα είναι πλέον το επίκεντρο της καθημερινότητας. Είναι ο χώρος που χρησιμοποιείται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο χώρο μέσα στο σπίτι, στον οποίο μαγειρεύουμε, αποθηκεύουμε τα τρόφιμα, πλένουμε τα πιάτα, συγκεντρώνεται η οικογένεια για να φάει και δεν είναι λίγες οι φορές που στον χώρο της κουζίνας θα κάτσουμε με κάποιον φίλο μας.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ

Το μέγεθος της ντουλάπα καθορίζει την εσωτερική διαρύθμιση και την επιλογή των αξεσουάρ. Ανάλογα με το διαθέσιμο  χώρο μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορους τρόπους

Οί βασικές κατηγορίες ντουλαπών υπνοδωματίου είναι τρείς .

Ανοιγώμενες  –  Συρώμενες  –  Ντουλάπες δωμάτιο ( βεστιάριο ) .

Τά υλικά κατασκεύης ποικίλουν από απλή Μελαμίνη – Βακελίτη – Ακριλυκό – Λάκα – Λούστρο – Καθρέπτη – Αλουμίνιο – κ, αλ, .

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Εσωτερικές πόρτες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους .

Ανοιγώμενες – Συρώμενες , Μονόφυλες – Δίφυλες . Επενδεδυμένες με

Laminate – PVC – Λούστρα – Λάκες – κ,αλ, .

Τί νά προσέξετε .Τά κασώματα καί τά περβάζια νά είναι κατασκευασμένα από κόντρα πλακέ καί πλακάζ γιά στιβαρότητα στήν κατασκευή καί αντοχή στοίς υγρασίες του χώρου εφαρμογής τους .

Η προμηθειά τους γίνεται από πιστοποιημένους κατασκευαστές καί εγκαταστάτες

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Το ξύλο είναι από τα πιο κατάλληλα υλικά γιά ανθεκτικά κουφώματα  . Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν  σωστή επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας ,  εξοικονομούν σε μια οικία 8% – 10% ενέργεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος “εξοικονομώ κατ’ οίκον”.

Από τά πλέον ενδεδειγμένα υλικά, όσον αφορά τη θερμομόνωση, για κατασκευή κουφωμάτων είναι το ξύλο.  Η χρήση ξύλινων κουφωμάτων σε ένα κτίριο αυ τόματα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας που αυτό θα χρει αστεί για να θερμανθεί το χειμώνα ή να ψυχθεί το καλοκαίρι. Επίσης τα ξύλινα κουφώματα δεν απαιτούν σύστημα θερμοδιακοπής . Το ξύλο παρουσιάζει πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες . Λόγω της πορώδους δομής του περιλαμβάνει στη μάζα του αρκετό ποσοστό κενών χώρων, καθένα από τα οποία παγιδεύει τον ήχο και μειώνει την αντήχηση. Αυτό το κάνει μοναδικό υλικό για χρήση σε κούφωμα, αν αναλογιστεί κανείς τους θορύβους των πόλεων και την ανάγκη για ησυχία και ηρεμία που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας. θερμομόνωση και θερμοδιακοπή.

Τα ξύλινα κουφώματα που παράγονται στις μέρες μας, προέρχονται από νόμιμα υλοτομημένη ξυλεία (αειφόρος διαχείριση δασών). Αυτό σημαίνει ότι το ξύλο προέρχεται από δάση όπου δέντρα ξαναφυτεύονται με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που κόβονται .

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα αφού έχουν παραχθεί με σύγχρονες μεθόδους!
Μπορεί να έχουν πολλά είδη φινιρίσματος,  είναι επίσης ένα υλικό  ζωντανό που προσαρμόζεται στις περιβαλλοντικές αλλαγές. Στην αγορά μπορείτε  να βρείτε κουφώματα ξύλινα  σε πολυκολητά  φύλλα  ξύλου ιδιαίτερα ανθεκτικά .

Address: Καμαριώτισσα Τηλ . 2551038056
Zip: 68002
Country: Greece
Property Id : 21947
attic
gas heat
ocean view
wine cellar
basketball court
gym
pound
fireplace
lake view
pool
back yard
front yard
fenced yard
sprinklers
washer and dryer
deck
balcony
laundry
concierge
doorman
private space
storage
recreation
roof deck
εδω