header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Κουφώματα Αλουμινίου ALUPERFECTION HELLAS

ΒΙΠΕ Οινοφύτων Τηλ. 22620 56097 , ,
add to favorites
1000
ALUPERFECTION

ΟΙΝΟΦΥΤΑ  Η ALUPERFECTION HELLAS Α.Ε., ειδικεύεται στις εφαρμογές αλουμινίου και σιδήρου στον οικοδομικό τομέα.

Αναλαμβάνει έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα, που τα διεκπεραιώνει με ταχύτητα και αξιοπιστία, αξιοποιώντας με επιτυχία τις ικανότητες των μηχανικών που την στελεχώνουν, και, οι οποίοι, επιβλέπουν και καθοδηγούν τα απαραίτητα συνεργεία που επανδρώνονται από 70 έμπειρα άτομα που απασχολεί.

Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας αλουμινίου συνδεδεμένα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και, χάρη στον πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό της, είναι λόγω της αυξημένης παραγωγικότητάς της, στην πλεονεκτική θέση να υλοποιήσει, στον προβλεπόμενο χρόνο, κάθε έργο, οποιουδήποτε μεγέθους.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική ζώνη των Οινόφυτων με στεγασμένη επιφάνεια 4.800 τ.μ., παρέχουν την άνεση για την εγκατάσταση του τεχνολογικού εξοπλισμού της παραγωγικής αλυσίδας, αλλά, και για την ασφαλή και ποιοτική προσωρινή αποθήκευση των προς παράδοση κατασκευών, καθώς και τους απαραίτητους χώρους γραφείων, σε ξεχωριστή διόροφη πτέρυγα.

Το μελετητικό της τμήμα που στελεχώνεται από 3 μηχανολόγους μηχανικούς είναι σε θέση, αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία (AUTOCAD, FP-PRO), να συνεργαστεί με επιτυχία με τα διάφορα τεχνικά γραφεία των συνεργατών της και να δώσει συγκεκριμένες, κάθε φορά, και υλοποιήσιμες λύσεις, που προκύπτουν από την πλούσια τεχνογνωσία της, η οποία διαρκώς διευρύνεται.

Τα συστήματα των διατομών αλουμινίου που χρησιμοποιεί, είναι προϊόντα καταξιωμένων στον χώρο διελαστριών εταιρειών, όπως η  ΕΤΕΜ, η SCHUCO, η ALUMIL, η EUROPA, η EXALCO και άλλες, με τα υποδεικνυόμενα από αυτές εξαρτήματα για κάθε εφαρμογή.

Η δραστηριοποίηση της προσδιορίζεται στην κατασκευή και τοποθέτηση κάθε είδους εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου και υαλοπετασμάτων, καθώς και επενδύσεων με φύλλα ή πάνελ αλουμινίου, αλλά, και στις διάφορες εφαρμογές σιδήρου ή INOX.

Αναλυτικότερα, οι εφαρμογές ανοιγομένων ή συρομένων κουφωμάτων, ορθογωνίων, αλλά και τοξωτών ή κυκλικών, από απλές ή θερμοδιακοπτώμενες διατομές  ή από διατομές αλουμινίου – ξύλου, με τα πατζούρια τους ή τα ρολλά τους, ορίζουν τις εργασίες ενός ξεχωριστού τμήματος της εταιρείας μας.

Επιπλέον, η εγκατάσταση, στα επαγγελματικά κτίρια, των υαλοπετασμάτων, είτε πρόκειται για την κλασική, είτε για την structural εκδοχή τους, σε συναρμογή με τα υπόλοιπα δομικά υλικά του κελύφους, αλλά και με την  τοποθέτηση των απαραιτήτων, πλέον, περσίδων ή άλλων συστημάτων σκίασης, αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Ένα μεγάλο μέρος των εργασιών μας, συνιστά και η πλαγιοκάλυψη των κτιρίων με φύλλα σύνθετου πάνελ αλουμινίου (π.χ. ETALBOND ή ALUCOBOND) και η εφαρμογή τέτοιων επενδύσεων σε διάφορα αρχιτεκτονικά στοιχεία στις όψεις των κτιρίων.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Address: ΒΙΠΕ Οινοφύτων Τηλ. 22620 56097
Zip: 32 011
Country: Greece
Property Id : 20718
attic
gas heat
ocean view
wine cellar
basketball court
gym
pound
fireplace
lake view
pool
back yard
front yard
fenced yard
sprinklers
washer and dryer
deck
balcony
laundry
concierge
doorman
private space
storage
recreation
roof deck
εδω

Compare properties

Similar Listings

Εξωτερικά κουφώματα ΠΑΝΑΓΟΥ Χ. – ΝΙΚΑ...

ΘΗΒΑ  Εξωτερικά κουφώματα  ΠΑΝΑΓΟΥ – ΝΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Οδηγός για την σωστή ε ...
ΘΗΒΑ  Εξωτερικά κουφώματα  ΠΑΝΑΓΟΥ – ΝΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Οδηγός για την σωστή επιλογή τών υλικών που θα ...

ALUMINCO Α.Ε. Συστήματα Ενεργειακών Κουφωμ...

Στην ALUMINCO, βασική μας επιδίωξη και κύριο μέλημα μας, είναι η χρήση πρώτων υλών φιλικές ...
Στην ALUMINCO, βασική μας επιδίωξη και κύριο μέλημα μας, είναι η χρήση πρώτων υλών φιλικές προς το περιβάλλον και 1 ...

EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.

Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής EUROPA PROFIL είναι η σταθερότητα και η δυναμική. Τα χ ...
Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής EUROPA PROFIL είναι η σταθερότητα και η δυναμική. Τα χαρακτηριστικά αυτά πηγάζο ...