header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας ALFINO DOOR

Ψαρών 22Α, ,
add to favorites
1782
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας ALFINO DOOR

ΑΘΗΝΑ  Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας ALFINO DOOR

Alfino

Εισάγουμε, εμπορευόμαστε και τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην αγορά εδώ και 30 χρόνια. Είναι πρωτοποριακές, πάντα από την άποψη της ασφάλειας, της ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Η συσσωρευμένη εμπειρία όλων αυτών των ετών, αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος και οι συνεργάτες μας μέχρι και σήμερα, μας έχει καθιερώσει στο χώρο σε ό,τι αφορά τις θύρες ασφαλείας, ενώ λόγω της πελατοκεντρικής μας προσέγγισης, συνεχώς αναπτυσσόμαστε και βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βασικός μας στόχος είναι να ικανοποιούμε την επιθυμία ακόμη και του πιο δύσκολου – απαιτητικού καταναλωτή με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας. Κανόνας μας να μην μείνει ποτέ κανένας δυσαρεστημένος και για αυτό αυξάνουμε συνεχώς το πελατολόγιο μας, σε επίπεδο ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ιδανικά θα μπορούσατε να επισκεφθείτε την έκθεση της Alfino Door στην Αθήνα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενημερωθείτε για όλες τις πορτες που διαθέτουμε, ασφαλείας και πυρασφαλείας, τα παρελκόμενα τους και τις υπηρεσίες μας:

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας ALFINO DOOR

Επενδύσεις laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου, γυάλινες, λακαριστές – λάκα.

Ευρεία γκάμα μοντέλων με διάφορα χαρακτηριστικά για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης, όπως τύπος κάσας, θωράκιση, κλειδαριά, κλειδώματα, εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender.

Service – τεχνική υποστήριξη σε όλες τις πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας Dierre, Atra, Protecta, Securemme, Tesio, Potent, Cisa, Mottura, Iseo, Multilock για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος υπεύθυνα, αξιόπιστα και με υψηλή τεχνογνωσία.

Η τοποθέτηση μιας πόρτας γίνεται από ειδικευμένο συνεργείο δύο ατόμων πλήρως καταρτισμένο και εξοπλισμένο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Μετά το πέρας της τοποθέτησης σας παραδίδεται η χρυσή εγγύηση λειτουργίας της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πόρτες με νέες κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας με μικρό κλειδί, σύστημα defender που προστατεύει τον αφαλό – κύλινδρο, σύστημα καταπέλτη το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς με αποτέλεσμα η πόρτα να μην ξεκλειδώνει σε προσπάθεια παραβίασης της και γρανάζι για εύρυθμη και αθόρυβη λειτουργία.

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας ALFINO DOOR

Πέντε ή τέσσερα κλειδιά κωδικοποιημένα, σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας.

Αντικαθιστούμε τις παλαιές κλειδαριές ασφαλείας (με μακρύ κλειδί), σε όλες τις πόρτες ανεξαρτήτου μάρκας, με νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας. Εγγυημένη εργασία από εξειδικευμένο συνεργείο.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι θωρακισμένες πόρτες που διαθέτουμε είναι ρομποτικές compact, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, που κατασκευάζονται με μηχανήματα κατασκευής πορτών μεγάλης ακρίβειας, πολύ εξελιγμένα, σε όλες τις διαστάσεις. Παρακολουθούμε αδιάκοπα τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της ασφάλειας των ιδιωτικών χώρων σχετικά με τις πόρτες και τις κλειδαριές, κρατώντας πάντοτε ενήμερο το πελατολόγιο μας για οτιδήποτε προκύψει. Από την πρώτη ημέρα της δραστηριοποίησης μας στο χώρο αυτό μέχρι και σήμερα, έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο πελατών, από ιδιώτες μέχρι και επιχειρήσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΙΜΕΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε διάφορα μοντέλα πορτών, συνδυάζοντας έτσι μοναδικές τιμές με εξαιρετική ποιότητα. Οι πολύ καλές προσφορές που διαθέτουμε, έχουν σκοπό την προμήθεια αξιόπιστων πορτών ασφαλείας σε οικονομικές τιμές, από ανθρώπους που είναι ασθενέστεροι οικονομικά, αλλά θέλουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους με μία πόρτα αξιόπιστη.

Αθήνα

Ψαρών 22Α – Αθήνα
Τηλ. 210.52.26.423

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας ALFINO DOOR

Address: Ψαρών 22Α
Zip: 10438
Country: Greece
Property Id : 18257
attic
gas heat
ocean view
wine cellar
basketball court
gym
pound
fireplace
lake view
pool
back yard
front yard
fenced yard
sprinklers
washer and dryer
deck
balcony
laundry
concierge
doorman
private space
storage
recreation
roof deck
εδω

Compare properties

Similar Listings

Φόρμα Προσφοράς Πορτών Ασφαλείας & Τιμέ...

Φόρμα Προσφοράς Πορτών Ασφαλείας & Τιμές
Φόρμα Προσφοράς Πορτών Ασφαλείας & Τιμές

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας GR DOORS

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας GR DOORS Κλειδιά | Κλειδαριές | Ρολά | Χρηματοκιβ ...
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας GR DOORS Κλειδιά | Κλειδαριές | Ρολά | Χρηματοκιβώτια Η GR DOORS βρίσκεται ...

Ασφαλείας Θωρακισμένες Πόρτες

Ασφαλείας Θωρακισμένες Πόρτες Κλειδαριές | Κύλινδροι (αφαλοί)
Ασφαλείας Θωρακισμένες Πόρτες Κλειδαριές | Κύλινδροι (αφαλοί)