header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Χρώματα Μονωτικά Βερνίκια ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ Λάρισα

Ηρώων Πολυτεχνείου 96 Τηλ. 2414002615, ,
add to favorites
651
Χρώματα Μονωτικά

ΛΑΡΙΣΑ  Χρώματα  Μονωτικά  Βερνίκια  ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ

ΧΡΩΜΑ – ΜΟΝΩΣΗ  Σημαίνει  εξεικονόμηση ενέργιας & οικονομία χρημάτων.   Σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή των ενεργιακών θερμομονωτικών υλικών που θα χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες του κτηρίου και να μην γίνονται υπερβάσεις.

Κουτζεκλίδη από το 1978 Χρώματα – Εργαλεία – Μονωτικά

Η ιστορία μιας οικογενειακής υπόθεσης ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

Η ατομική επιχείρηση της Κουτζεκλίδου Αικατερίνης με την επωνυμία «Χρώματα Εργαλεία Μονωτικά ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ Από το 1978»  ιδρύθηκε στις 13/2/2013 με έδρα της την Ηρ. Πολυτεχνείου 96 στη Λάρισα. Μετά από 35 συναπτά χρόνια στο χώρο του οικοδομικού εμπορίου της Λάρισας, η παλαιά Ο.Ε. του Κουτζεκλίδη Αναστασίου, συνιδρυτή αυτής, παρέδωσε τη σκυτάλη στα νεότερα μέλη της. Με αξιόπιστες  και ποιοτικές λύσεις και εξοπλίζοντας με άριστα υλικά το όνειρο του κάθε ανθρώπου, το σπίτι του ή την επιχείρησή του, η πτυχιούχος στο χώρο του Μάρκετινγκ – Οργάνωσης Μικρ.Επιχ. και κάτοχος MSc στην Πληροφορική Κουτζεκλίδου Αικατερίνη, ιδιοκτήτρια πια και υπεύθυνη πωλήσεων στο κατάστημα Κουτζεκλίδη, προχώρησε μπροστά, συνεχίζοντας και κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στο χώρο του χρώματος, του εργαλείου και της μόνωσης.                                                                                                                                                                               Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του νέου καταστήματος ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ Από το 1978, η δικιά μας πλέον Κατερίνα , μια γυναίκα δυναμική, έξυπνη, δραστήρια και πολυτάλαντη, «πολιορκημένη» από ένα ανδροκρατούμενο εργασιακό – συναδελφικό περιβάλλον, κατάφερε να ενταχθεί εμπορικά και να κατακτήσει το καινούριο, διεκδικώντας μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα Χρωματοπωλεία και στα Οικοδομικά καταστήματα  χονδρικής – λιανικής στην πόλη της Λάρισας.

ΧΡΩΜΑ

Το αστάρι είναι μια προπαρασκευαστική στρώση που εφαρμόζεται στα υλικά πριν να βαφούν. Η ασταρωμένη επιφάνεια εξασφαλίζει καλύτερη πρόσμυξη με τη βαφή, αυξάνει συνεπώς τη διάρκεια της βαφής και παρέχει βελτιωμένη προστασία για τη βαμμένη επιφάνεια. Κατάλληλα αστάρια μπορούν επίσης να φράξουν και να στεγανοποιήσουν κενά, ή να αποκρύψουν ένα χρώμα που πρόκειται να βαφτεί.

Τύποι βαφών

        Οι βαφές γαλακτώματος (πλαστικά χρώματα) είναι βαφές με βάση το νερό στις οποίες το υλικό της βαφής είναι διαλυμένο σε ένα υγρό που αποτελείται κυρίως από νερό. Τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι: γρήγορη ξήρανση, χαμηλή τοξικότητα, χαμηλό κόστος, πιο εύκολη εφαρμογή, καθώς και πιο εύκολος καθαρισμός της συσκευής.ΧΡΩΜΑ – ΜΟΝΩΣΗ

Η στιλπνότητα των βαφών  κατηγοριοποιείται ως ακολούθως .

   1 .  Flat Finish (ματ)   χρησιμοποιούνται γενικά για οροφές ή τοίχους που είναι σε   άσχημη κατάσταση. Αυτές οι βαφές είναι χρήσιμες για την απόκρυψη ατελειών σε τοίχους και είναι οικονομικές στην αποτελεσματική κάλυψη σχετικά μεγάλων επιφανειών..

    2 . Matte Finish (ματ)   είναι γενικά παρόμοιες με τις βαφές flat, αλλά αυτές υπερέχουν συνήθως στο πλύσιμο και την κάλυψη.

    3 . Eggshell Finish (ημι ματ)  έχουν κάποια γυαλάδα .  Αυτές οι βαφές πλένονται θαυμάσια, αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματικές στην απόκρυψη ατελειών σε τοίχους και παρόμοιες επιφάνειες. Οι ημιμάτ βαφές είναι κατάλληλες για μπάνια επειδή πλένονται και απωθούν το νερό .

    4 . Pearl Satin Finish(σατινέ) αντέχουν πολύ από πλευράς πλυσίματος και αντίστασης στην υγρασία . Προστατεύουν τους τοίχους από βρομιά, υγρασία και κηλίδες. Συνεπώς είναι εξαιρετικά χρήσιμες , αλλά είναι πιο γυαλιστερές από τις ημιμάτ , έτσι είναι πιο επιρρεπής στην εμφάνιση ατελειών.

    5 . Semi-Gloss Finish ( ημιγιαληστερές ) χρησιμοποιούνται συνήθως για να τονίσουν λεπτομέρειες και κομψότητα, καθώς και για να τονίσουν ξύλινες κατασκευές, όπως σε θύρες και έπιπλα. Παρέχουν μια λαμπερή επιφάνεια και προσφέρουν καλή προστασία από υγρασία και κηλίδες στους τοίχους .

Address: Ηρώων Πολυτεχνείου 96 Τηλ. 2414002615
Zip: 41223
Country: Greece
Property Id : 21433
attic
gas heat
ocean view
wine cellar
basketball court
gym
pound
fireplace
lake view
pool
back yard
front yard
fenced yard
sprinklers
washer and dryer
deck
balcony
laundry
concierge
doorman
private space
storage
recreation
roof deck
εδω