header_image
Αναζήτηση
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» στη Θεσσαλονίκη Μονωτικά & Χρώματα

Στη Θεσσαλονίκη

Χρώματα | Μονωτικά | Βερνίκια | Υλικά  Εργαλεία

Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» στη Θεσσαλονίκη Μονωτικά & Χρώματα

Τα θερμομονωτικά ή ενεργειακά χρώματα

Είδη Κιγκαλερίας

Είναι ένα ατού για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας , τόσο για το εξωτερικό του σπιτιού όσο και για το εσωτερικό , καθώς περιορίζονται οι απώλειες .
Σκοπός τους είναι η ανάκλαση του μεγαλύτερου μέρους της προσπίπτουσας στα δομικά στοιχεία του κτιρίου ακτινοβολίας και η εκπομπή με τη μορφή θερμικής ακτινοβολίας ενός ποσοστού της ηλιακής ακτινοβολίας που έχει απορροφηθεί από τις εξωτερικές επιφάνειες .
Κρατώντας τη ζέστη έξω από το σπίτι το καλοκαίρι και αποτρέποντας την να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον το χειμώνα εξοικονομούμε χρήματα από τα έξοδα ψύξης – θέρμανσης ενώ παράλληλα δημιουργούμε ένα πιο φιλικό κλίμα για τον καταναλωτή .
Τα ενεργειακά χρώματα αποτελούν πλέον βασική επιλογή στη θερμομόνωση των κτιρίων, καθώς χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος, παρέχουν σημαντικά οφέλη σε μία κατοικία, συμβαδίζοντας παράλληλα και με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος.
Διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις ανακλαστικότητας του ηλίου . Μπορούν να εφαρμοστούν σε περιπτώσεις παλαιότερων κτισμάτων , προσφέροντας οικονομική και αποτελεσματική λύση .
Η επιλογή των ενεργειακών χρωμάτων, αποτελεί ουσιαστικά και μία μορφή πρόληψης για τους καύσωνες του Ελληνικού καλοκαιριού , ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κτιρίου μπορούν να ρίξουν τη θερμοκρασία κατά 2 – 4 βαθμους C στους εσωτερικούς χώρους.

Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» στη Θεσσαλονίκη Μονωτικά & Χρώματα

ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Υπολογίζεται ότι σε ένα σπίτι χωρίς μόνωση παρατηρούνται απώλειες

Από την ταράτσα περίπου 22%  και από την τοιχοποιία περίπου 43%.

Θερμοηχομονωτικά Υλικά

       1 . Για καινούργια σπίτια

 Ο πιο συνήθης τρόπος μόνωση που γίνεται είναι    εσωτερικά στήν διπλή τοιχοποιία . Ενδιάμεσα του εσωτερικού και του εξωτερικού τοίχου μπαίνει  μονωτικό υλικό , έτσι έχουμε μία καλή μορφή μόνωσης

        2 . Για παλαιά σπίτια

α . Εξωτερική θερμομόνωση

Το μονωτικό υλικό τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά του τοίχου  πάνω σε αυτό τοποθετείται ένα πλέγμα οπλισμού και ακολουθεί η κάλυψη του πλέγματος με ειδικό επίχρισμα.

β . Εσωτερική θερμομόνωση

Το μονωτικό υλικό τοποθετείται στην εσωτερική πλευρά του τοίχου και προστατεύεται από γυψοσανίδα

γ. Μόνωση ταράτσας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι μόνωσης , οί πλέον γνωστοί είναι

εφαρμογή με ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ , με ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ  , με ΠΙΣΣΑ ή και συνδιασμός αυτών .

Ιδανικά ολοκληρόμουμε τοίς εργασίες μας χρησιμοποιώντας  ένα πιστοποιημένο ακρυλικό  ειδικό θερμομονωτικό και ανακλαστικό χρώμα εξωτερικών τοίχων και ταρατσών, ελαστομερές πού να διατηρεί την ελαστικότητά του ακόμα και σε θερμοκρασίες από -20  έως  +80 βαθμούς Κελσίου  καλύπτωντας τέλεια  τά τριχοειδή και τοίς μικρορωγμές στις επιφάνειες προσφέροντας έτσι εξαιρετική στεγάνωση των εξωτερικών τοίχων από την υγρασία, νά εφαρμόζεται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια δημιουγώντας μία αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική στις εξωτερικές συνθήκες.

Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» στη Θεσσαλονίκη Μονωτικά & Χρώματα

ΧΡΩΜΑΤΑ – ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Τύποι βαφών

Οι βαφές γαλακτώματος (πλαστικά χρώματα) είναι βαφές με βάση το νερό στις οποίες το υλικό της βαφής είναι διαλυμένο σε ένα υγρό που αποτελείται κυρίως από νερό. Τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι: γρήγορη ξήρανση, χαμηλή τοξικότητα, χαμηλό κόστος, πιο εύκολη εφαρμογή, καθώς και πιο εύκολος καθαρισμός της συσκευής

Χρώματα Μονωτικά

Η στιλπνότητα των βαφών  κατηγοριοποιείται ως ακολούθως .

   1 .  Flat Finish (ματ)   χρησιμοποιούνται γενικά για οροφές ή τοίχους που είναι σε   άσχημη κατάσταση. Αυτές οι βαφές είναι χρήσιμες για την απόκρυψη ατελειών σε τοίχους και είναι οικονομικές στην αποτελεσματική κάλυψη σχετικά μεγάλων επιφανειών..

    2 . Matte Finish (ματ)   είναι γενικά παρόμοιες με τις βαφές flat, αλλά αυτές υπερέχουν συνήθως στο πλύσιμο και την κάλυψη.

    3 . Eggshell Finish (ημι ματ)  έχουν κάποια γυαλάδα .  Αυτές οι βαφές πλένονται θαυμάσια, αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματικές στην απόκρυψη ατελειών σε τοίχους και παρόμοιες επιφάνειες. Οι ημιμάτ βαφές είναι κατάλληλες για μπάνια επειδή πλένονται και απωθούν το νερό .

    4 . Pearl Satin Finish(σατινέ) αντέχουν πολύ από πλευράς πλυσίματος και αντίστασης στην υγρασία . Προστατεύουν τους τοίχους από βρομιά, υγρασία και κηλίδες. Συνεπώς είναι εξαιρετικά χρήσιμες , αλλά είναι πιο γυαλιστερές από τις ημιμάτ , έτσι είναι πιο επιρρεπής στην εμφάνιση ατελειών.

    5 . Semi-Gloss Finish ( ημιγιαληστερές ) χρησιμοποιούνται συνήθως για να τονίσουν λεπτομέρειες και κομψότητα, καθώς και για να τονίσουν ξύλινες κατασκευές, όπως σε θύρες και έπιπλα. Παρέχουν μια λαμπερή επιφάνεια και προσφέρουν καλή προστασία από υγρασία και κηλίδες στους τοίχους .

 

Φτιάχνω σπίτι . Κατασκευάζω | Ανακαινίζω | Συντηρώ | Διακοσμώ

Προτεινόμενα καταστήματα πώλησης

Χρώματα Μονωτικά TEKTO HELLAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Χρώματα Μονωτικά  TEKTO HELLAS   Θερμομονωτικά Υλικά                         ...
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Χρώματα Μονωτικά  TEKTO HELLAS   Θερμομονωτικά Υλικά                                          Η ΤΕΚΤΟ ...

Χρώματα Μονωτικά ΧΡΩΜΑΤΟΥΠΟΛΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Χρώματα Μονωτικά  ΧΡΩΜΑΤΟΥΠΟΛΗ  ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χρώματα | Μονωτικά | Βε ...
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Χρώματα Μονωτικά  ΧΡΩΜΑΤΟΥΠΟΛΗ  ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χρώματα | Μονωτικά | Βερνίκια | Εργαλεία ΧΡΩΜΑ | ...

Χρώματα Μονωτικά SUPERLUX

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Χρώματα Μονωτικά SUPERLUX  Πλαστικά χρώματα | Τσιμεντόχρωμα | Βερνίκια Ξύλου ...
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Χρώματα Μονωτικά SUPERLUX  Πλαστικά χρώματα | Τσιμεντόχρωμα | Βερνίκια Ξύλου Προιόντα Η ευρεία γκάμα τ ...